gastouder aan huis breda
Wat kost een nanny ofwel een gastouder aan huis in Breda en omstreken?

U wilt weten wat u gaat betalen voor een nanny of een gastouder aan huis in de regio Breda. De tarieven van De Nanny Bemiddeling zijn helder zonder allerlei bijkomende kosten.

 

De Nanny Bemiddeling hanteert het principe van ‘kind-uren’. Onze tarieven zijn dus inclusief bemiddelingskosten en het tarief (de vergoeding) voor de nanny.

 

U betaalt GEEN inschrijvingskosten.

Maandelijks ontvangt u achteraf een factuur met het totaal aantal gewerkte uren voor de nanny in huis bij de vraagouder. De Nanny Bemiddeling vervult de kassiersfunctie voor de gastouder aan huis Breda. Meer weten? Neem contact op!

Contact
Basistarieven De Nanny Bemiddeling 2017
Tarieven 1 Kind 2 tot 4 Kinderen 4 tot 6 Kinderen
Dagopvang en BSO € 13,99 € 15,99 € 16,49

 

Het basistarief is inclusief

  • Intakegesprek
  • Bemiddelingsgesprek
  • Screening nanny (sollicitatiegesprekken, Verklaring Omtrent het Gedrag)
  • Werving nanny’s (advertentiekosten e.d.)
  • Administratie kosten voor zowel het gezin als de nanny
  • Opleidingskosten voor de nanny’s
  • Jaarlijkse risico-inventarisatie
  • Evaluatiegesprek voor zowel het gezin als de nanny

 

Landelijk register voor kinderopvang en Peuterspeelzaal

De Nanny Bemiddeling staat ingeschreven bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Wij zijn opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzaal (LRKP), omdat wij voldoen aan alle wettelijke eisen die de wetgeving stelt voor kinderopvang. Het registratienummer van De Nanny Bemiddeling is: 132726907

 

Kinderopvangtoeslag

Omdat De Nanny Bemiddeling een formele kinderopvangorganisatie is en ingeschreven staat in het LRKP, kunnen ouders tegemoetkoming kinderopvang toeslag terugvragen bij de belastingdienst. Wilt u een berekening hiervoor maken? Dit kan op de website van de Belastingdienst.

Contact
gastouder aan huis breda bemiddeling

Deze website gebruikt cookies (lees hier meer) om jou de beste gebruikerservaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.