gastouder aan huis breda
Wat kost een nanny ofwel een gastouder aan huis in Breda en omstreken?

Opvang aan huis van de vraagouder!

 

U wilt weten wat u gaat betalen voor een nanny of een gastouder aan huis in de regio Breda. De tarieven van De Nanny Bemiddeling zijn helder zonder allerlei bijkomende kosten.

 

De Nanny Bemiddeling hanteert het principe van ‘kind-uren‘. Een heldere tarievenstructuur zonder allerlei bijkomende kosten. Onze tarieven zijn dus inclusief bemiddelingskosten en tarief (vergoeding) nanny.

 

U betaalt  GEEN inschrijvingskosten, door onze jaren lange ruim ervaring weten wij inmiddels goed vooraf per telefoon in te schatten of een intakegesprek voor u zinvol is. Maandelijks ontvangt u achteraf een factuur met het totaal aantal gewerkte uren. De Nanny Bemiddeling vervult de kassiersfunctie.

Meer weten? Neem contact op!

Contact
Basistarieven De Nanny Bemiddeling

De Nanny Bemiddeling hanteert het principe van ‘kind-uren‘. Een heldere tarievenstructuur zonder allerlei bijkomende kosten. Onze tarieven zijn dus inclusief bemiddelingskosten en tarief (vergoeding) nanny.

 

U betaalt inschrijvingskosten, door onze jarenlange ruim ervaring weten wij inmiddels goed vooraf per telefoon in te schatten of een intakegesprek voor u zinvol is. Wanneer u uw eerste opvang uren afgenomen heeft ontvangt u de inschrijfkosten retour. Maandelijks ontvangt u achteraf een factuur met het totaalaantal gewerkte uren. De Nanny Bemiddeling vervult de kassiersfunctie.

 

Tarieven 1 Kind 2 tot 4 Kinderen 4 tot 6 Kinderen
Dagopvang en BSO € 16,55 € 18,55 € 19,05

 

Wat wordt er met deze bedragen bekostigd?

  • Intake gesprek
  • Bemiddelingsgesprek
  • Screening nanny (sollicitatie gesprekken, Verklaring Omtrent het Gedrag )
  • Werving nanny’s (advertentiekosten e.d.)
  • Administratiekosten voor zowel het gezin als de nanny
  • Opleidingskosten voor de nanny’s
  • Jaarlijkse risico inventarisatie
  • Evaluatiegesprek voor zowel het gezin als de nanny

 

Landelijk register voor kinderopvang en Peuterspeelzaal

De Nanny Bemiddeling staat ingeschreven bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Wij zijn opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzaal (LRKP), omdat wij voldoen aan alle wettelijke eisen die de wetgeving stelt voor kinderopvang. Het registratienummer van De Nanny Bemiddeling is: 132726907. Zie ook de website van het LRK.

 

Kinderopvangtoeslag

Omdat De Nanny Bemiddeling een formele kinderopvangorganisatie is en ingeschreven staat in het LRKP, kunnen ouders tegemoedkoming kinderopvang toeslag terug vragen bij de belastingdienst. Wilt u een berekening hiervoor maken dan kan dit via de volgende link: de website van de Belastingdienst.

Contact
gastouder aan huis breda bemiddeling