Kinderopvang breda
Meer dan zo maar een oppas gezocht in Breda!

De Nanny Bemiddeling verzorgt Kinderopvang op maat in Breda.

De Nanny Bemiddeling heeft al heel wat nanny’s bemiddeld in de afgelopen jaren. Veel gezinnen in de regio Breda hebben de Kinderopvang naar volle tevredenheid aan ons uitbesteed. Dat blijkt wel uit de mooie referenties. De nanny’s maken in een belangrijke levensfase van uw kinderen deel uit van het gezin. Het vinden van de juiste nanny gaat veel verder dan zo maar een oppas zoeken in Breda. Vol trots delen we deze referenties van onze nanny’s en de vraagouders.

 

Nanny Wendy

De persoonlijke benadering, het luisterende oor, de deskundigheid, transparantie, er zijn waar het nodig is, zeer goed bereikbaar, zowel voor de nanny als voor de vraagouders, dat is wat Wendy van de nannybemiddeling biedt. Met haar ervaring en goed inzicht matcht ze eigenlijk altijd de juiste nanny bij het gezin. Ik ben zelf in meerdere gezinnen werkzaam geweest die perfect aansloten bij mij, hierdoor werkte de ouders en ik als een team in de zorg en opvoeding van de kinderen. Het is zo’n fijn gevoel om ouders te kunnen ondersteunen op een manier die voor allemaal goed voelt, zodat zij met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan. Wij als nanny blijven up to date door de kinderEHBO met daarnaast elke keer een ander thema wat in ons werk voor komt. Ik heb vele jaren met veel plezier gewerkt via de nannybemiddeling en ik kom heel graag weer terug als mijn eigen kinderen groter zijn.

 

Nanny Anouk

Mijn naam is Anouk, ik ben 26 jaar oud en ik heb 2,5 jaar met heel veel plezier via De Nanny Bemiddeling gewerkt. Als nanny ben je erg betrokken bij het gezin waar je werkt. Voor mij voelde het alsof ik deel van het gezin was geworden. Ik heb in het verleden ook invalwerk gedaan in de reguliere kinderopvang in Breda, maar het werken als nanny vond ik veel leuker. Als nanny heb je veel meer tijd voor de kinderen en bouw je een veel hechtere band met ze op. Je hebt ook veel meer mogelijkheden om leuke dingen met ze te doen. De samenwerking met De Nanny Bemiddeling heb ik altijd prettig ervaren, zij zijn erg betrokken bij hun nanny’s en de gezinnen waarbij deze werken.

 

Nanny Esther

Mijn naam is Esther ik ben 31 jaar en moeder van een zoontje van bijna 1 jaar. Vanaf juli 2014 ben ik werkzaam via De Nanny Bemiddeling. Het werken met kinderen heeft me altijd aangesproken. Daarom ben ik via de werken/leren methode in de kinderopvang terecht gekomen. Altijd heb ik met veel plezier bij een kinderdagverblijf en BSO gewerkt, tot er helaas ontslagen moesten vallen. Via via hoorde ik toen over De Nanny Bemiddeling. Een gesprek volgde en ze gingen een gezin voor mij zoeken. Ze kijken goed naar de personen. Wie past bij wie? Al geruime tijd werk ik bij 3 gezinnen, die totaal verschillend, maar ontzettend leuk zijn. In totaal 8 kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 12 jaar. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de behoeftes van het kind. Wil het even rustig een boek lezen of juist een leuke activiteit zoals bakken, knutselen, spelletjes, enz. doen? Ook vind ik de band met de ouders belangrijk. Wederzijds respect en mocht er wat zijn, kun je elkaar daarop aanspreken. Ik doe het werk met heel veel plezier!

 

Vraagouder Daniëlle

Ik ben Daniëlle en moeder in één van gezinnen waar Esther werkt. We hebben twee kinderen van bijna 10 en 12 jaar oud. Esther is ruim 2 jaar bij ons in het gezin en sindsdien ervaren we een stuk meer rust op de dagen, dat er opvang nodig is. De kinderen kunnen in hun eigen omgeving hun dingen doen en met vrienden en vriendinnen afspreken en er is tijd om rustig huiswerk te kunnen maken of op hun muziekinstrument te kunnen oefenen. Ook is er aan het einde van de dag geen drukke overgang van BSO naar huis, dit geeft meer rust voor de kinderen. De kinderen zijn altijd weer blij als ze Esther weer zien en vinden het jammer als ze een weekje niet komt. Daarnaast is het voor de ouders fijn dat Esther ook licht huishoudelijk werk voor haar rekening neemt. Het is altijd weer heerlijk thuiskomen met een wasmand vol gestreken kleding. We zijn erg blij met Esther!

 

Nanny Kim

Ik werk al vanaf juni 2013 met veel plezier voor De Nanny Bemiddeling. Ik heb via hen een vast gezin gevonden voor 4 dagen per week. Het werken als nanny is enorm leuk, elke dag is anders en je kan je dag gedeeltelijk indelen zoals jij dat fijn vindt. Is het een keer mooi weer, dan kan je met de kindjes buiten gaan spelen of naar het bos. Bij slechter weer komt de knutseldoos uit de kast. Nanny zijn is een super baan! De Nanny Bemiddeling is een goed en betrokken bureau. Elke drie maanden komen we bijeen om een EHBO-herhaling te doen en is er een themabijeenkomst. Op deze dagen word je kennis bijgespijkerd, zie je je collega nanny’s en kun je ervaringen delen met elkaar. De Nanny Bemiddeling is er altijd voor je, in goede en minder goede tijden. Geen ander bureau voor mij.

Contact
Meer referenties

Nanny Kylie

Ik ben zeer tevreden over De Nanny Bemiddeling. Je kunt altijd contact met ze opnemen als het nodig is. De EHBO-bijscholing is erg leerzaam voor de nanny en dat is fijn voor de vraagouders. Dan laten ze de kinderen met een gerust hart achter bij jou als nanny. Dus al met al is werken via De Nanny Bemiddeling altijd een feestje!

 

Vraagouder Carolijn

Na ondertussen ongeveer 7 jaar vraagouders te zijn bij De Nanny Bemiddeling, zijn wij nog steeds zeer tevreden. In deze periode hebben we 4 nanny’s thuis gehad, aangepast aan de zorg en de behoeften van de kinderen. De contacten met het bureau zijn goed en de nanny’s zijn goed onderlegd en prettig in de omgang! Al met al een aanrader.

 

Nanny Mendy

Mijn naam is Mendy. Ik ben al ruim 4 jaar met veel plezier werkzaam als nanny via De Nanny Bemiddeling. Ik werk momenteel bij meerdere gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Erg leuk die verschillende leeftijden, je ziet per leeftijd een andere ontwikkelingsfase waar ik erg van geniet. Het werk als nanny is uniek, je bent deel van het gezin, brengt rust, duidelijkheid en structuur aan en je bouwt een hechte band op met de kinderen. Dat je de groei en ontwikkeling van elk kind mee kan maken en hier bijdrage aan geeft, is prachtig. Ook is het werk als nanny iedere dag anders, je kan zelf je dag inplannen en hierdoor nog meer op de behoefte van het kind inspelen. Meestal bespreek ik samen met de kinderen wat ze die dag willen doen. Dit kan van alles zijn: knutselen, een spelletje spelen, buiten spelen, zwemmen, naar de speeltuin of gewoon lekker thuis met vriendjes of vriendinnetjes afspreken. Ook ga ik regelmatig met de kinderen naar de sportclubjes. Het is fijn om te zien hoe ze hiervan genieten. Bij mijn taken horen wat huishoudelijk werk zoals koken en daarna gezellig met de kindjes aan tafel om te eten. Ik geniet erg van de liefde die ik van de kinderen krijg. Over De Nanny Bemiddeling kan ik zeggen dat er een top samenwerking is. Betrokkenheid bij zowel de families als de nanny’s. Tijdens de bijscholing en herhaling EHBO word je geïnspireerd door ideeën van collega’s of ideeën die je opdoet tijdens de bijscholing. Dit vind ik erg fijn en het is ook leuk om ervaringen uit te wisselen. Kortom, iedere dag ga ik weer met veel plezier naar mijn werk en is het weer genieten van alle lieve kindjes.

 

Nanny Fancy

Ik ben erg tevreden over De Nanny Bemiddeling. Vier keer per jaar krijg ik de bijscholing en daarbij een workshop. Deze zijn altijd erg interessant en leerzaam. De Nanny Bemiddeling komt regelmatig langs en dat is erg fijn. Zij hebben mij bij een gezin geplaatst waar ik het erg naar mijn zin heb en een leuke klik mee heb. De kinderen zijn erg lief en we zijn met z’n allen als twee handen op een buik. Ik doe mijn werk graag omdat het niet voelt als werken en ik veel plezier heb in wat ik doe. Lekker creatief met de kinderen aan de gang en een fijne samenwerking.

 

Vraagouder Saskia

Voor ons is Fancy echt een persoon op wie we kunnen bouwen. Ze brengt rust in ons chaotische leven. Voor de kids is Fancy ook echt iemand waar ze van op aan kunnen en van wie ze zo ontzettend veel mogen ontdekken en kunnen leren. Voor Fancy is bijna niets te gek en ze is altijd op tijd. Voor ons echt de persoon die we nodig hebben. De Nanny Bemiddeling heeft hier natuurlijk een rol in gespeeld door goed te luisteren naar onze behoeften en daar een passende nanny bij te vinden. Tevens zijn ook zij altijd goed te bereiken en snappen ze hoe drukke gezinnen werken. Er werken goede adviseurs/ervaringsdeskundigen om veranderingen in de planning mee te bespreken. Wij zijn erg tevreden, vooral met Fancy.

Contact
kinderopvang breda nannybemiddeling