nanny in huis
Wie is De Nanny Bemiddeling?

De Nanny Bemiddeling is hét adres wanneer u zoekt naar een nanny bij u in huis!

 

Vertrouwde, veilige en professionele kinderopvang oftewel nanny’s in huis, daar staat De Nanny Bemiddeling voor. Al vanaf 2008 zijn wij actief in het bemiddelingen van nanny’s. Na een uitgebreide intake zorgen wij voor een passende oplossing zodat bij u thuis de cirkel rond is en blijft!

 

Als professioneel bemiddelingsbureau voor kinderopvang aan huis werken wij in Breda en omstreken. We zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Contact
Oprichtster Wendy Bakx

Oprichtster van De Nanny Bemiddeling, Wendy Bakx – Sanner is al meer dan 25 jaar werkzaam in personeelsbemiddeling en al sinds 2008 binnen de Kinderopvang in Breda. Dankzij haar ervaring en opleiding in P&A weet Wendy als geen ander hoe belangrijk een goede screening is.

 

“Het begint voor ons bij het goed in kaart brengen van de vraag binnen het gezin en daarbij de juiste nanny te matchen. Als werkende moeder van twee dochters ervaar ik dagelijks hoe waardevol professionele ondersteuning in mijn gezin is. De juiste ondersteuning bieden, is het durven ontzorgen van de vraagouders.

 

Een nanny in huis biedt zo veel ruimte en rust. In deze vluchtige maatschappij geniet ik intens van het blij maken van vraagouders en krijg ik energie van kinderen die gewoon heerlijk kind mogen en kunnen zijn! Kinderen zijn bijzondere, mooie, eerlijke, warme mensjes en allemaal even uniek. Het kunnen ontwikkelen van zijn of haar eigenschappen in de juiste harmonie, wens ik elk kind toe.

 

Met een nanny in huis groeien uw kinderen op in hun eigen vertrouwde omgeving. Vanzelfsprekend wordt de opvang op de manier die u voor ogen heeft, verzorgd.”

Contact
nanny in huis bemiddeling