oppas aan huis gezocht breda
Je wilt aan het werk als nanny of als oppas aan huis in de regio Breda?

Er wordt oppas gezocht in de regio Breda; veel ouders kiezen bewust voor een nanny aan huis. Een vertrouwde oplossing waarbij De Nanny Bemiddeling zorgt voor de bemiddeling tussen de nanny en de vraagouder.

 

Wat wordt er van je verwacht als oppas aan huis? Je hebt een verantwoordelijke taak binnen het gezin. De Nanny Bemiddeling zorgt in Breda en omstreken voor een uitgebreide kennismaking waarbij we je goed leren kennen.

Contact
Wat zijn de werkzaamheden?

De werkzaamheden van een nanny zijn uiteraard het opvangen en verzorgen van maximaal 6 kinderen (incl. vriendjes, vriendinnetjes en eigen kinderen). Hierbij hoort ook het verrichten van licht huishoudelijk werk, denk aan strijken, koken of stofzuigen. Als nanny zorg je dat het gezinsleven doordraait. Tot je taken behoren ook het halen en brengen van de kinderen naar en van school, sportclub of zwemles. Dat de ouders jou hun huis en kinderen toevertrouwen vraagt vanzelfsprekend om verantwoordelijk gedrag. De regels van het gezin en De Nanny Bemiddeling gelden hierbij.

 

Scholing

Ieder kwartaal wordt er een themabijeenkomst over een actueel onderwerp georganiseerd voor alle nanny’s. Naast de bijscholing kun hier ervaringen uitwisselen en ideeën opdoen. Een gezellige én leerzame ochtend! De nanny’s ervaren dit als zeer positief. Er is op deze bijeenkomst ook altijd een verplichte EHBO-herhaling.

 

Heb je interesse om je in te schrijven als nanny of als oppas aan huis in de regio Breda?

Bekijk bij vacatures wat de eisen zijn om als nanny te kunnen werken en meld je aan.

Contact
oppas aan huis gezocht breda nanny