nanny aan huis Breda 1
Op zoek naar werk als nanny aan huis
in de regio Breda?

Het werken als nanny of gastouder aan huis is bijzonder. Je werkt zelfstandig, je bent verantwoordelijk voor de opvang en ontwikkeling van de kinderen. Als nanny zorg je voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin alle kinderen zichzelf kunnen zijn. Je bent een onmisbare schakel voor de vraagouders in het drukke gezinsleven. Ben jij de ideale nanny en voldoe je aan bovenstaande omschrijving?

 

Je kunt je inschrijven bij De Nanny Bemiddeling voor een baan als nanny aan huis. Wij bemiddelen tussen jou en de vraagouders die een nanny of gastouder zoeken in de regio Breda.

Contact
Voor wie werk je?

De Nanny Bemiddeling is een professionele kinderopvang organisatie, met 10 jaar ervaring in Breda en omgeving. Wat onderscheidt ons als bemiddelingsbureau? We houden een uitgebreide intake, zowel met de nanny’s als met de vraagouders. Zo kunnen we de juiste match maken, waarbij jij als nanny op je plek zit en het gezin goed geholpen wordt.

 

Onze aanpak is persoonlijk, hierdoor kunnen we maatwerk leveren en dat doen we met veel plezier! We kunnen vol passie ons werk doen, omdat iedere geslaagde bemiddeling weer bevestigt waar we goed in zijn: de juiste nanny aan huis vinden en plaatsen in Breda en omstreken!

 

Lees meer bij de referenties over ervaringen van nanny’s en vraagouders.

Bekijk bij vacatures wat de eisen zijn om als nanny te kunnen werken en meld je aan.

Contact
nanny aan huis breda bemiddeling
nanny aan huis Breda 1