Kroontje op mijn werk!

Iedereen die werkt, vindt het fijn om te horen dat hun werk gewaardeerd wordt.

Dagelijks is De Nanny Bemiddeling bezig met het bemiddelen tussen vraag en aanbod. De ouders hebben een kinderopvang aanvraag en de nanny is het aanbod. Als bemiddelaar maak je vele situaties mee en het is een sport om te zorgen dat de juiste vraag met het juiste aanbod gematcht wordt.

Het is elke keer weer een uitdaging om op elk potje een passend dekseltje te vinden. Na ruim 20 jaar als bemiddelaar kan ik inmiddels een boek schrijven over de dingen die wij dagelijks meemaken. Regelmatig vragen klanten mij hoe ik het iedere keer weer voor elkaar krijg om de juiste match te maken. Ik leg dan altijd uit dat het bij elkaar brengen van vraag een aanbod iets is wat je met je onderbuik gevoel moet durven doen. Hier doel ik niet op zweverige zaken, maar concreet durven door te vragen om zo’n compleet mogelijk beeld te krijgen van de opvang aanvraag en van de nanny die zich aanbiedt voor de werkzaamheden.

Het selecteren van de juiste mensen luistert uiteraard heel nauw. Er zijn mensen die je op hun “blauwe ogen” vertrouwt en die a zeggen, maar in de uitvoering b blijken te doen. Je moet tijdens het selectieproces dus vertrouwen op je eigen intuïtie, kennis en ervaring en nooit afwijken van de gestelde kwaliteitseisen. Ik hou vaak ook de spiegel bij mezelf voor: hoe zou ik het vinden als iemand dit aan mij vraagt en wat zou dan mijn reactie zijn?

Het doel van onze nanny bemiddeling is het ontzorgen van de ouders. Wij realiseren ons terdege dat ouders hun waardevolste bezit bij onze nanny achterlaten: hun kind(eren). Hier moet iedereen die in de kinderopvang werkzaam is, bedacht op zijn. Daarom besteden wij heel veel aandacht aan het trainen en begeleiden van onze nanny’s.

Het is voor ons belangrijk om met zorg en aandacht naar onze klanten te luisteren. Betrokken zijn bij onze klanten en onze nanny’s staat bij De Nanny Bemiddeling hoog in het vaandel. Met een professionele en persoonlijke aanpak bemiddelen wij nu al ruim tien jaar in Breda en omgeving. Wij prijzen ons gelukkig met tevreden klanten!

Het is mooi om te zien dat ouders soms echt een hechte vriendschap met onze nanny’s opbouwen. Ouders en nanny’s die samen nauw betrokken zijn bij de opvoeding en begeleiding van de kinderen: daar doen wij het allemaal voor!

Het komt ook voor dat ouders of nanny’s na een opzegging toch weer bij ons terugkomen, omdat het bijvoorbeeld toch anders gelopen is dan men gedacht had. Ik zie dit als een kroontje op mijn werk als bemiddelaar. Het is fijn als ouders en nanny’s de weg terug weten te vinden naar De Nanny Bemiddeling. Deze ouders en nanny’s gaan wij dan uiteraard weer vol enthousiasme begeleiden en door onze jarenlange ervaring en kwaliteit zullen we dan ongetwijfeld weer tot een goede samenwerking komen.

Wij stellen in alle zaken altijd het belang van het kind voorop. We weten inmiddels dat een goede samenwerking tussen ouders, nanny en ons valt of staat met goede communicatie. De Nanny Bemiddeling is altijd afhankelijk van twee andere partijen, waardoor het belangrijk is om neutraal te zijn en te kunnen blijven! Op het moment van “partijtrekken” zal er immers altijd onvrede bij een van de partijen ontstaan.

De Nanny Bemiddeling heeft al heel wat nanny’s bemiddeld in de afgelopen jaren. Veel gezinnen in de regio Breda hebben de kinderopvang naar volle tevredenheid aan ons uitbesteed. Dat blijkt wel uit de mooie referenties van zowel ouders als nanny’s. De nanny’s maken in een belangrijke levensfase van uw kinderen deel uit van het gezin. Het vinden van de juiste nanny gaat veel verder dan zo maar een oppas zoeken in Breda. Vol trots delen we deze referenties op onze website: www.nannybemiddeling.nl.

Heb jij feedback of tips? Laat het in een reactie hieronder gerust weten!

Wendy Bakx-Sanner

Geen reacties

Type een bericht